OVER ONS

Over Ons


Jouw Geld, Onze Zorg is een kleinschalig kantoor dat wordt gerund door Marc en Eline van Woesik. Marc is drs. RA en werkt al jaren als financieel interimmer. Hij is een betrouwbare, directe en enthousiaste financieel expert, die met een flinke dosis humor zelfs de meest ingewikkelde financiële problemen kan oplossen. Marc is bijzonder sociaal en kan mensen snel op hun gemak stellen. Binnen ons kantoor voert Marc de taken en verantwoordelijkheden uit van bewindvoerder.


Eline is HBO geschoold en heeft jarenlange ervaring als project manager. Zij kan nieuwe materie en informatie snel tot zich nemen en brengt snel overzicht in allerlei situaties. Eline verricht al enkele jaren vrijwilligerswerk, eerst voor de SGO (Stichting Gehandicaptenzorg Overbetuwe) en sinds twee jaar voor het G-hockey team van MHC Bemmel 800. Eline is binnen Jouw Geld, Onze Zorg het primaire aanspreekpunt voor cliënten en is werkzaam als assistent bewindvoerder.


Samen hebben wij de zorg voor twee dochters. De oudste heeft al ruim 16 jaar de diagnose niet-aangeboren hersenletsel. In de loop van deze ruim 16 jaar hebben wij uitvoerig kennis gemaakt met medische specialisten, gemeentelijke instanties (leerlingenvervoer, WMO, PGB, etc.), speciale scholen en een verscheidenheid aan hulpverleners. Op dit gebied hebben wij dus ruime ervaring en expertise.


Wij zien echter ook hoe de wereld door haar ervaren wordt. Hoe complex veel (voor ons soms simpele) dingen zijn. Hoe snel wij moeten handelen om mee te kunnen komen. En wij zien dat haar dat vaak niet lukt. Wij kunnen haar gelukkig voorlopig al onze hulp en expertise aanbieden. Maar wij beseffen ons dat er een dag komt dat we dit aan een ander moeten overdragen. Dat is voor haar, maar ook voor ons, nodig. Wij zijn primair haar ouders en moeten de zorg t.z.t. over kunnen dragen aan anderen.


Verstandelijk weten we dit. Maar gevoelsmatig is het lastiger. Want wie kent haar zo goed als wij en gaat haar belangen net zo goed vertegenwoordigen? Dat is helaas een onmogelijke opgave. Maar als wij voor anderen dit ook maar een beetje kunnen benaderen, dan zijn wij al geslaagd. Daarom vinden wij de rol van de omgeving van onze cliënten ook zo belangrijk. Geld is een belangrijk en noodzakelijk onderdeel van ieders leven. Maar daaromheen is zoveel meer. Door de ouders/familie/verzorgers van onze cliënten te betrekken bij de intake en open te staan voor contactmomenten, creëren wij een optimale situatie. Een situatie waarin onze cliënten zo goed mogelijk kunnen functioneren en waar hun belangen centraal staan.


Wij maken graag kennis met je!

Marc & Eline van Woesik

ONZE KERNWAARDEN


Kernwaarden zijn de eigenschappen die laten zien waar wij als bedrijf voor staan.

Jouw Geld, Onze Zorg staat voor het volgende:

Vertrouwen

Wij werken vanuit vertrouwen; wij hebben vertrouwen in onszelf en in onze cliënten. Dat vertrouwen stralen wij uit in alles wat wij doen en ontvangen wij graag terug van onze cliënten en relaties.

Zorgvuldig

Wij behandelen alle informatie van en over cliënten met veel zorg. Wij zorgen dat derde partijen niet meer informatie krijgen dan noodzakelijk en verwerken alles op een veilige manier.

Doelgericht

Wij werken doelgericht. Dat wat wij afspreken doen wij ook. Bij ons betekent afspraak is afspraak precies dat. Wij vinden deze focus belangrijk om voor onze cliënten te realiseren wat er nodig is. 

Klantgericht

Wij proberen de wensen en behoeften van onze cliënten te signaleren en hier naar te handelen. Bij ons staat de cliënt centraal in alles wat wij doen. Dit zie je terug in hoe wij werken en dingen doen.

Respect

Wij behandelen iedere cliënt en relatie met respect en verwachten dat omgekeerd ook. Onze basis is altijd respect, waardoor wij het eens kunnen zijn om oneens te zijn met elkaar.

Persoonlijk

Wij benaderen iedere cliënt op een persoonlijke manier, die past bij hem of haar. Wij proberen informatie op een geschikte manier te presenteren en kijken wat iedere cliënt nodig heeft van ons.

ONZE NIEUWSBRIEF

Wij brengen maandelijks een informatieve e-mail nieuwsbrief uit voor cliënten en

andere belanghebbenden. Hierin staat informatie specifiek voor onze doelgroep,

maar ook informatie uit de regio die interessant kan zijn. Wil je deze nieuwsbrief

ook ontvangen? Meld je dan hieronder aan!